logomamaninjashop

8-те женски качества, които мъжете ценят

или Коя жена е емоционално привлекателна

Всеки мъж забелязва красивата жена, но само физическата привлекателност не е достатъчна за сближаване. Така смята… мъжът. Блогърът Франклин Мадисън споделя какво означава за мъжа емоционалната връзка и с какво жените привличат мъжете всъщност.

Взаимната симпатия се установява веднага. Това е нещо особено в погледа, в движението на ръцете, което ни кара да обърнем глава. Но жената, с която бихме споделили живота си, избираме по емоционалната привлекателност. Емоционалната връзка е доказателство за дълбоки отношения, тя поддържа желанието ни да бъдем заедно, дори когато чувствата започнат да губят първоначалната искра.
Опитът със срещите, разделите и отношенията, които са ме правили щастлив или нещастен, ми помогна да определя качествата на емоционално привлекателната жена.

1. Тя е търпелива

Много от нас мислят, че емоционалността не кореспондира с мъжествеността и непрекъснато носят маската на невъзмутимост. Но, рано или късно, срещаме жената, която разбира какво крием от останалите – ранимост, неувереност. И въпреки това не смята, че сме по-малко мъжествени. Така получаваме своя шанс да се разкрием. Жената знае, че това не е лесно, че ни е нужно време, дори, когато я обичаме. Затова не ни пришпорва, не ни измъчва с въпроси ценим ли отношенията си с нея. Нейното търпение и умението да види в нас това, което е скрито под повърхността, ни позволява да се отпуснем и да бъдем себе си.

2. Тя е уверена в себе си
Той ви е избрал, независимо от несъвършенствата във външността ви. Вие може би се мислите за закръглена, но това може да му харесва. Главният афродизиак, който привлича мъжа, е вашата увереност. Най-лошото, което можете да направите, е да обсъждате излишните си килограми и да се оплаквате, че не изглеждате достатъчно добре. За него вие вече сте на пиедестал. Ще бъде огорчен, ако заради собствените си комплекси не дадете шанс на връзката ви. Нещо повече – ще разрушите представата му за жената, която обича себе си, тялото си, ще го лишите от удоволствието да ви се възхищава.

3. Тя гледа на живота позитивно
Когато мъжът споделя плановете си с вас, за него е важно да усеща вашата заинтересованост и подкрепа. Ако започнете да му изтъквате възможните рискове и да се съмнявате в реалистичността на намеренията му, ще му отрежете крилата. Поощрявайте желанието му да си поставя високи цели и да приема предизвикателства. Ако все пак имате някакви съмнения, върнете се на този разговор малко по-късно. Възможно е през това време той сам да успее по-добре да обмисли идеята си и да се съгласи с вашите забележки.

4. Тя не живее с миналото
Важно е да знаеш, че партньорът ти е готов винаги да те изслуша. Но безкрайното връщане към предишни преживявания, рискува да превърне отношенията в незарастваща рана. Ние сме привлечени от жени, които умеят да извлекат уроците си от миналото и да вървят напред. Не ни посвещават отново и отново в подробностите на минали връзки. Това лишава отношенията от въздух, чувстваме се излишни. Харесва ни, когато жената разбира къде е границата между искреността и личното пространство.
1449319424 2

5. Тя умее да пази тайните ни
Ако мъжът сподели с вас съкровените си тайни, той би искал да е сигурен, че казаното ще остане между вас завинаги, че няма да разкажете чутото на майка си, сестра си или на приятелката си. Можете да разрушите доверието помежду ви, ако в спор използвате тази информация срещу него, дори да няма свидетели. За него това е сигнал, че манипулирате доверието му.

6. Тя умее да изслушва
За много мъже е трудно да говорят за това, което ги вълнува. Затова ще сме ви благодарни, ако ни помогнете да го направим. Проблемът е, че невинаги сте склонни да ни изслушате. Вие умеете да изразявате чувствата и емоциите си значително по-добре, затова понякога не ви достига търпение. Прекъсвате ни, правейки собствени заключения. Тогава съжаляваме, че изобщо сме започнали разговора. Бъдете търпеливи, не ни пришпорвайте, не бързайте с изводите, просто ни изслушайте докрай. Дайте ни възможност да споделим всичко, това ще ни помогне да осмислим трудната ситуация, в която сме попаднали.

7. Тя говори честно и открито
Ние не умеем да четем мисли. Трябва да чуем какво наистина искате и чувствате. След дълги години съжителство някои от нас се научават да отгатват настроенията и мислите ви. Но като цяло трудно предсказваме женските желания. Моля, говорете открито.

8. Тя не очаква съвършенство
Ние ценим жените, които се отнасят към недостатъците ни с чувство за хумор и снизходителност. Избирайки мъжа, вие приемате всички аспекти на личността му. Както и той вашите.

Препоръчваме ви още:

Нежните мъже и силните жени 
10 неща, които щастливите двойки НЕ правят 
Думите, които спояват връзката ни

Последно променена в Понеделник, 28 Август 2017 13:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам