logomamaninjashop

Мамма Бокс - за мама и бебето с любов

Сигурно ще ми се смеете, че съм толкова изостанала, но дори не бях чувала, че има такива кутии, докато веднъж снаха ми Яна спомена, че в Англия си поръчвала кутии с козметика и било много забавно, защото винаги се изненадваш. После открих романтичните кутии на Gembox, за които вече съм ви разказвала. А наскоро разбрах, че има и такива специални кутии за мама и бебе. Е, познайте дали веднага не реших да изненадам снахичката :) Малко се изложих обаче, защото се оказа, че съм пропуснала да дам телефона й, момичетата от Мамма Бокс, разбира се, веднага са ми писали, но не съм видяла и съобщението, и в крайна сметка, вместо да дойде на осми март, изненадата на Яна дойде малко по-късно. Но какво да ви кажа, всяка жена, всяка майка заслужава да бъде зарадвана не само на осми март, а винаги, когато имаме възможност да й подарим малко щастие. И така, най-после вчера Яна си получи изненадата, а аз получих едно много мило съобщение от нея, което ме просълзи. Но както и да е. Искам да ви представя момичетата от Мамма Бокс, които ни доставиха това удоволствие.

Здравейте! Ние сме Мамма Бокс.

Може би ще ни попитате:

- А какво представлява Мамма Бокс?

Нека първо да се представим, нека да разкажем за двете майки, стоящи зад инициативата Мамма Бокс. Ние сме Веси и Биби - жени, приятелки, съпруги, но най-вече, ние сме две горди майки - на 4 дечица.

Бременеейки заедно, отглеждайки децата си заедно, стремейки се да удовлетворяваме всички нужди на нашите бебчета, често личните ни потребности бяха пренебрегнати. На мнение сме обаче, че майката винаги е била, е, и трябва да бъде, център на вниманието и грижата, дори и след появата на бебето.

Още тогава ние имахме мечта - да съществува цялостна грижа и за нас - майките. Тази мечта се превърна в идея, която с времето добиваше все по-ясна представа в съзнанието ни. Знаехме, че трябва да сме различни. Искахме към всяка майка да подхождаме индивидуално, защото за нас детайлите имат значение. Така се "роди" Мамма Бокс. Тя се превърна в нашата пета рожба. И както всяка майка обича своето дете, ние влагаме сърце и душа и в грижата за нашата кутия. 

Освен това имахме желание идеята ни да обхваща цялата бременност, искахме да бъде уникалният подарък за всяка бъдеща майка. Да съдържа най-интересните продукти, най-нужните продукти, да бъдат подбрани за съответния период от бременността на мама, но в същото време да са естествени и екологични. 

DSC 0095

Продуктите подбираме с голяма грижа и любов. Внимателно проучваме и търсим, докато намерим най-подходящите - за разкрасяване, за коремче, за бебе, а защо не и за таткото. Но си признаваме, него по-рядко включваме в нашите кутии. Опаковаме с грижа и любов и когато правилните продукти са вече в нейната кутия, тя получава изненада, за да се поглези, ей така, просто защото го заслужава. А ако получите Мамма Бокс за подарък? Какво по-хубаво от това някой да е помислил за вас и да се е погрижил да се чувствате специални?

28811186 10212970137502814 2070547454 o

Впоследствие, някак съвсем естествено, добавихме към деветте месеца грижа за бъдещата майка и грижа в кутия за мама и бебе. Вярваме, ще се съгласите, че в този период, тя има най-много нужда от подкрепа. В нея се грижим за мама след раждането и за вече най-ценното й на този свят - нейното мъниче.

28876239 10212970140142880 711792655 o

Работейки с нашите партньори, имаме желание да разширим диапазона на грижата и за мама и за бебе. Имаме много идеи, влагаме цялата си любов в нашите кутии и скоро ще зарадваме нашите майки с много изненади. Защото вярваме, че с раждането на едно бебе, се ражда и една майка!

Накрая ще добавя какво ми написа Яна вчера и толкова ме трогна :) "Благодаря ти, Мими Peeva, че от първия ден ме направи част от семейството ви и никога не ме накара да се почувствам като пришълец. Че винаги мога да ти поискам съвет, но никога няма да ми натрапиш мнението си. И че ще имам кой да ме учи някой ден да съм готина свекърва ". Прекрасно е, нали? Пак се просълзих...

Ако решите и вие да зарадвате някоя майка (може би снаха си :) или да си направите някой от моите любими подаръци "от мен за мен",  можете да разгледате тук великолепните кутии на Мамма Бокс.

 

29136321 10209331206277268 5427838218231873536 o

 

Снимките са от личния архив на Мамма Бокс, а на последната снимка е подаръкът на Яна.


Препоръчваме ви още:

Щипалка – много любов и щипка магия

Петя и нейните кукли с душа

Ина от магазИНА

Последно променена в Сряда, 14 Март 2018 10:35

Свързани статии (по етикет)

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам