logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 08.11- 14.11

Автор: Надя Брайт

Овен

Тази седмица всичко се върти около това как да общувате с хората по полезен и безопасен начин за вас, Овни. Започваме със сряда, когато войнстващият Марс ще бъде във вашата зона на силни емоции, ревност и тайни. В този ден е възможно към вас да се подхожда със скрити намерения или пък да откриете, че в някаква ситуация нещата не стоят точно така, както вие си мислите. Имайте предвид, че не всичко, което се пази в тайна от вас е непременно лошо. Например, може да има някой тайно влюбен във вас, който да се разкрие в този ден.

И въпреки, че в сряда денят ще е такъв, в четвъртък е добре да потърсите съмишленици и хора, с които да работите в екип. Луната във Водолей ви дава знак, че целите ви ще бъдат постигнати в колаборация с други хора. Огледайте се кой има качествата, които са нужни и му предложете нещо интересно в замяна на сътрудничеството му. Също – свържете се с приятелите си, денят е добър за подхранване на този тип връзки. 

В петък ще имате прозрения за доста от нещата, които се случват в живота ви. Слънце в Скорпион ще огрява метафизичната ви зона и интуицията ви ще работи на пълна скорост. Обръщайте внимание на детайлите, както и на собствените си разсъждения относно нещата, които забелязвате. Също – ако ви хрумват някакви идеи – запишете си ги в тефтера. Не е необходимо да измисляте нещата в детайли, просто оставете следа за хрумванията си. Възможно е в следващите дни от тях да произлязат впечатляващи проекти или пък да са ви полезни във взимането на бъдещи решения.

Телец

Имате възможности за добри развития, Телци, но ще трябва да приложите и определени умения по еквилибристика тази седмица.

На първо място, в сряда, може да се озовете в конфликтна ситуация по отношение на работата ви и личния живот. Тъй като действеният Марс влиза във вашата зона на връзките, там нещата ще бъдат доста интензивни. Което щеше да е супер, ако от другата страна – в кариерната ви зона, не беше застанал сериозният и тежък Сатурн. И двете планети искат много настоятелно да се развивате в зоните, в които са застанали. Именно това може да наруши баланса и да получите критики от партньора си, че отделяте прекалено много внимание на работата.

Веднага след това пък – в четвъртък, ще можете да се зарадвате на признание в службата и може би – отворена врата към нещо ново и вълнуващо. Луната във Водолей наклонява везните във ваша полза по въпроси, които са били спорни. Така може да се окаже, че не само берете плодовете на труда си, а и обръщате ситуацията така, че да въведете своите правила. 

Във връзка с горните две влияния на планетите ви слагам ви едно предупреждения, че докато сте сериозно фокусирани върху работата си, може да не забележите, че сте си поставили свръх амбицозни цели. Няма да навреди да си направите равносметка.

В петък Слънце в Скорпион и Нептун в Риби ви отварят път към нова и вълнуваща връзка с някой, с когото се познавате в професионален план. Връзката би имала потенциал, но обикновено това е рисково поле за действие. Бъдете внимателни и не се подвеждайте по мечтателния Нептун, а преценявайте разумно.

Близнаци

Вие сте в период на разчистване и подреждане, скъпи Близнаци. Започнахте от дома си, офиса и като че ли прехвърлихте това и към останалите сфери на живота си. Нищо лошо няма – напротив. Само бъдете внимателни в сряда, когато Марс и Сатурн ще хвърлят сянка един върху друг и от една страна ще ви подтикват към радикални действия, а от друга – преценката ви кое е твърде радикално ще бъде замъглена. Може би е добре да избягвате крайни решения за бъдещи планове и да се фокусирате върху отминали въпроси за решаване. Например объркани сметки или надвишени лимити по кредитните карти, за които услужливо забравяте.

В сряда ще имате особено желание да сте директни и откровени „до кокал“. Подобна склонност има своите ползи, но крие и рискове. От една страна – може да се почувствате по-добре ако изкажете нещата, които носите в себе си и ви натежават вече. Може би ще поставите ситуациите в живота си по начин, който ви допада повече. От друга страна не е за подценяване рискът да нараните някого или пък да си създадете врагове в службата. Разумно ще е, ако много ви напира да кажете нещо, да го напишете в имейл и да го запазите в чернови. Изчакайте ден-два, прочетете го на спокойствие и решете, дали посланието ви да види бял свят.

В петък Слънце в Скорпион си взаимодейства с Нептун и тази комбинация силно зарежда вашата зона на целите. Изглежда желанията ви са насочени към по-добър баланс между работа и личен живот, както и към грижа за себе си. Този ден е подходящ да изградите план по тези теми.

Рак

Тази седмица сте настроени на романтична вълна, Раци. И естествено, нищо няма да е толкова просто, колкото изглежда. 

Започвам със сряда, когато Марс ще влияе на желанието (и възможността ви) за флиртове по много енергизиращ начин, но Сатурн ще се върти тежко-тежко в дома ви на страст и съблазън. Простичко казано – положението ще е „тръгни-спри“. Възможно е да имате противоречиви чувства – от една страна много да ви се иска да сте с някой и да му се отдадете, а от друга – да чувствате вътрешни спирачки. За вашия знак не е препоръчително да се хвърля надълбоко в емоционалните води, ако не е сигурен в себе си. Рискът да бъдете наранени (дори без партньорът да иска да ви нарани) не е за подценяване. Просто изчакайте ден-два влиянията от сряда да преминат и тогава се впускайте.

В четвъртък ще имате силни еротични желания, подхранени от Луна във Водолей. Ако сте във връзка – отдайте се на фантазиите си, без да влизате в много разсъждения или да се опитвате да водите сериозни разговори с партньора си. Шансът да получите истинско удоволствие е по-голям, ако не смесвате зоната на еротиката със зоната на проблемите. За необвързаните денят е подходящ да се отдадат на фантазиите си и да си изградят ясна визия какво точно искат да усещат с бъдещата си половинка. Да сме наясно със себе си и желанията си винаги помага в привличането на подходящия партньор.

Благодарение на въздействието между Слънце в Скорпион и Нептун в Риби, петък е много добър ден да оставите зад гърба си чужди думи или действия, които са ви наранили. Прошката е лековита, дайте я преди всичко на себе си.

Лъв

Седмицата е посветена на хармонията в дома, с близките и в душата ви, Лъвове. Или по-скоро – на постигането ѝ. 

В тази мисия ще имате предизвикателство в сряда, когато влиянията на Марс и Сатурн ще си противоречат. В този ден може да се окаже, че хората от семейството ви ще имат конфликт помежду си и именно от вас ще се очаква да го оправите. Сложете синята каска и по-скоро работете за мирното разрешаване на ситуацията. После може да се запитате защо вие трябва да сте този, който се грижи за добруването на всички и доколко комфортно се чувствате в тази роля. 

За щастие, в четвъртък Луната във Водолей работи във ваша полза и в посока на това да възвърнете вътрешния си баланс, както и този във връзката си. За Лъвовете е от фундаментална важност партньорствата им да са устойчиви и да имат взаимодействие с тези, които обичат. Сега Луната ще освети зоните, в които балансът за вас е нарушен, но това няма да ви ядоса или натъжи. Просто ще използвате прозрението си, за да заздравите връзката си и да я направите по-уютна. За съжаление това влияние не работи толкова силно ако имате фундаментални проблеми с партньора и те не биха се решили толкова лесно.

В петък Слънце в Скорпион и Нептун в Риби се обединяват, за да ви помогнат да направите дома си най-щастливото място. Бъдете практични, но и слушайте сърцето си, когато размествате или ремонтирате - резултатите ще ви донесат щастие. 

Дева

Седмицата може и да не изглежда особено вълнуваща, на пръв поглед, но има няколко момента, които заслужават вниманието ви, Деви. На първо място – в сряда нетипично за вас, ще сте склонни да бързате в работата и да не отделяте достатъчно внимание на детайла. Затова ще е отговорен Марс, който ще се вихри във вашия дом на комуникацията и ще има известни противоречия със Сатурн в зоната ви на структурирани действия. Тези смущения в системата, както и независещи от вас фактори – срокове, припряност на колегите, може да ви подведат. Все пак – постарайте се да преглеждате всичко, на което ще пише и вашето име и както обикновено – не разчитайте на късмета, а на старанието си.

В четвъртък Луната във Водолей огрява дома ви на подреденост, грижа за себе си и служба. Ще се вгледате много детайлно в ежедневната си рутина и как тя се отразява на психическото и физическото ви здраве. Възможно е да въведете нови здравословни практики или пък да започнете да се справяте с вредни навици. Не бъдете твърде строги със себе си, помнете, че целта на здравословния живот е да се чувствате добре. Луната може да ви помогне да балансирате, просто не трябва да забравяте, че това всъщност е основната цел.

В петък взаимодействие между Слънце в Скорпион и Нептун в Риби засилват неимоверно интуицията ви и ви правят особено прозорливи по отношение на хората. Имате добри аспекти да ползвате това, за да опознаете по-добре хора, които харесвате.

Везни

В сряда ще почувствате влиянието на Марс и Сатурн по два начина. Единият е, че ще имате нужда от известно самовглъбяване и размисъл над нещата, които са ви се случили напоследък. Другият е свързан с работата. Активният и нетърпелив Марс ще ви подтиква да се захванете с всичко, което изглежда доходоносно. Обикновено големите (или бързи) печалби са рискови и не е добре да пренебрегвате това обстоятелство. Бъдете внимателни и разсъдливи, ако ще се впускате в ново начинание през този ден.

В четвъртък Луната във Водолей ще ви напомни истинската ви същност – романтични, балансиращи, обичащи Везни. Обърнете особено внимание на частта с балансирането. Възможно е, докато се отдавате на романтичните си представи как се развива връзката ви и летите на крилете на любовта, да сте пропуснали някои от знаците на партньора. Опитайте се да разберете, дали всичко е наред и при него и бъдете приемащи и спокойни, ако има нещо неочаквано за споделяне. Със сигурност е във вашите възможности да установите комфорт и за двамата.

Необвързаните може да направят стъпка и да разкрият чувствата си в четвъртък. Както винаги в такива ситуации – не гарантирам добри развития, но поне ще сте наясно какво става. И на ваше място – бих избрала този ден като подходящ за проявяване на смелост.

В петък се замислете над ежедневниците си навици и как те влият на здравето и емоционалния ви тонус. Малки промени в замяната на някои храни, както и в добавянето на приятна физическа активност, могат да допринесат много за добруването ви.

Скорпион

Темата на седмицата е граници и отстояването им, Скорпиони. Не става дума за битки, които трябва да водите, за да се отстоявате, а за деликатно, но решително даване на правилната посока на всеки в живота ви. И тъй като много често правилната посока не е другите да трупат проблемите си върху вас – все пак ще трябва да заемете позиция.

В сряда направете равносметка, дали е редно да поемате всички тревоги, които приятелите ви споделят. Може би там, където реално не можете да помогнете или пък ще се изисква твърде много от вас, за да го направите, не сте и задължени да отделяте цялото си внимание. Естествено – не ви казвам да загърбвате хората, на които държите. Казвам само, че Марс е в добро положение спрямо вас, за да се погрижите да не носите всички на гърба си. Това важи и за работата ви. Естественият ви порив да „оправите нещата“ и да свършите работа може би не е най-добрият подход. Делегирайте повече и не забравяйте да напомните, че очаквате да видите резултати от това.

В четвъртък Луна във Водолей ви помага да преразгледате границите и у дома. Може би със семейството ви сте позагубили здравословния баланс кой от вас колко задължения има и каква благодарност получава за това. Този ден е добър, за да възстановите равновесието.

В петък Слънце в Скорпион и Нептун в Риби енергизират вашият дом на романтика и флиртове. Това влияние не е положително само за романтичните ви преживявания, но и за изяви в сферата на изкуството, както и за спечелване на слава. Използвайте го максимално!

Стрелец

В сряда, под влиянието на леко противоречива среща между Марс и Сатурн ще се случи нещо доста странно за вас. Като че ли ще сте поставени в ситуации, в които никой не иска да чуе гласа ви. Определено за свободолюбивата натура на Стрелеца невъзможността да се изкаже свободно е доста фрустрираща. Но не се ядосвайте, това е просто ден, в който другите повече ще проектират собствените си мисли и емцоии, отколкото да се интересуват от чуждо мнение. Разумното поведение за вас няма да е все пак да се опитвате да вземете думата и да налагате вижданията си. Най-добре ще е да слушате внимателно какво говорят останалите и да си вадите изводи, които ще ви бъдат полезни за бъдещи действия.

Нещо подобно по отношение на изводите ще се случи в четвъртък, когато Луна във Водолей ще освети ясно кръга ви от приятели и близки. Възможно е да осъзнаете, че някои от тях наистина не са подходящи за близкото ви обкръжение. Обикновено вие лесно прощавате и продължавате напред и това е много хубава черта. Превръща се в нехубава обаче, когато започне да работи срещу вас. Поддържането на близки контакти с негативни и вечно недоволни хора изпива енергията на Стрелеца и вие го усещате, дори и когато не мислите конкретно по въпроса. Най-добре е хората, които не импонират на душевността ви, да бъдат постепенно изтласкани навън от доверения ви кръг.

В петък Слънце в Скорпион влиза във вашия дом на слагане на край и лекуване на рани. Обикновено засилването на енергията в тази зона не е съвсем лесно за преживяване, но може да бъде много пречистващо и полезно за израстването. Не се страхувайте да разгледате мислите, които излизат от сенките на подсъзнанието ви. Прегърнете негативните емоции, ако почувствате такива. Любимото ви действие – да продължавате напред, няма как да се осъществи в пълния си потенциал, ако не преживеете разделите по пътя си.

Козирог

За вас, Козирози, финансовата тема е на преден план тази седмица. Започваме със сряда, когато Марс и Сатурн ще са в леко противоречие и това ще въздейства върху споделянето на ресурси и разходи между вас и приятелите и колегите ви. Ще се замислите доколко справедливо делите и как може да се възстанови балансът, където е загубен. Може би някой се е научил, че му е простено да дава по-малко и сте го приели за даденост. Но това никога не е добре за отношенията, а няма да е добре и за джоба ви, ако вие сте този, който компенсира. Не всичко в приятелствата е пари, разбира се. Затова обмислете добре как ще е най-безболезнено за всички да излезете на равни начала. Що се отнася до колегите – разгледайте ситуацията и там и се уверете, че не вършите повече работа, отколкото плодове обирате от нея накрая.

В четвъртък Луна във Водолей засилва възможностите ви за печелене на пари. Огледайте се добре за някой храст, зад който дебне заек в този ден. Другото влияние на тази Луна е, че ще се замислите доста дълбоко над начина, по който управлявате финансите си. Едва ли някакви дребни промени – отказ от покупки или увеличаване на доходите с някакъв процент, може да ви свърши работа в дългосрочен план. Трябва да преразгледате цялостното си отношение към парите и да си поставите дългосрочни цели.

В петък Слънце в Скорпион и Нептун в Риби ви дават много добри аспекти да се отпуснете и да се позабавлявате с приятна компания. Съзнателно изберете позитивни хора, с които да се заредите с енергия и да се вдъхновите.

Водолей

Работа, бланс, работа, Водолеи! Това е тази седмица, но спокойно – нито е скучно, нито ще остане без възнаграждение.

На първо място в сряда, заради едно леко спречкване между Сатурн и Марс, ще трябва да помислите дали не ви ангажират твърде много, без вие да забелязвате. Не се ли случва подозрително често някой да ви потърси „само за да довършите това“ или пък за малко помощ и накрая да се окаже, че препускате освен по своите, и по чужди задачи? Безспорно желанието ви да се доказвате и уменията ви да работите добре ви подвежда да се съгласявате да поемате допълнителен товар и не са виновни само тези, които ви молят за помощ. Е, добре е да помислите вече за себе си и да балансирате задачите.

В тази мисия ще ви помогне Луната, която е във вашия знак и конкретно в четвъртък ще ви повлияе да се уравновесите. Това равновесие за вас може да се крие в поемане на по-малко задължения или в търсене на по-голямо заплащане за труда си. Не е лошо да не изключвате и личния си живот от картината, когато си подреждате приоритетите, разбира се. Накратко казано – не забравяйте, че и Вие сте човек.

Ако добре сте мислили в сряда и четвъртък, в петък ще можете да се възползвате от влиянието на Слънце в Скорпион и Нептун в Риби и да положите основите на стратегическо партньорство. Имате шансове да установите печеливша стратегия за коларобация и да си поставите дългосрочни цели. Но не правете всичко накуп в петък. Тогава е най-добре само да установите контакт с човека и да обсъдите възможностите. Нека не забравяме, че Нептун има свойствата да ни замъглява преценката. Затова – решенията по въпроса ги вземете другата седмица.

Риби

По-скоро трябва да сте предпазливи тази седмица, Риби. Ако сте предпазливи и умни, ще доплувате доволни до един много приятен петък. Но да видим какво става преди това. 

В сряда и четвъртък има различни влияния от планетите. Първо Марс и Сатурн се засичат малко конфликтно, после Луна във Водолей огрява всеки знак по различен начин. За вас и двете влияния идват със сходни аспекти. Трябва внимателно да изучавате хората, които контактуват с вас и да преценявате мотивите им. Скептицизмът определено ще е нужно оръжие в Рибешкия ви арсенал през тези дни. Ако се затруднявате с преценката си в делови план, опитайте се да проследите пътя на парите. Това ще ви разкрие мотивите на тези, които се опитват да ви увлекат в идеите си. Не казвам, че всеки, който ви потърси в тези дни, ще е злонамерен или недостатъчно честен. Просто казвам, че да проучите внимателно всичко, ще е само от полза.

В личен план също не бива да се доверявате лесно. При най-малкия знак от интуицията ви, че нямате работа с чисти (или пък съвсем ясни) намерения, свийте перките и изчакайте. Рано или късно всичко се изяснява.

И ето ви в петък – избегнали неясни начинания и прикрити хора, можете спокойно да се отдадете на нещата, за които копнеете. А нещата, за които копнеете, се влияят от Слънце в Скорпион и Нептун във Вашия знак и са свързани с далечни пътувания и разширяване на хоризонтите. Нептун ви кара да мислите, че всичко е възможно и това не е съвсем далеч от истината. Всичко е възможно, стига да го пожелаете и да намерите начин. Пътувания, организирани в последния момент, гостувания при приятели или просто непланирани бягства сред природата стоят на дневен ред. И като казах „бягства“, погледнете в себе си и се уверете, че заминавате, за да се разнообразите и да дадете нещо хубаво на душата си, а не за да избягате от някакъв проблем. Но какво пък... дори и да бягате – ползвайте времето си така, че да ви зареди максимално. Каквото си чака вас – ще си го решите, като се върнете. 

 

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Вече можете да я откриете и в книжарниците, на полицата с бестселъри :). Нека и скептичните се уверят в това, което ние отдавна си знаем. Надя може да пише не само хороскопи :) А снимките на Борис Мутафчиев с "Миша" са колкото красиви, толкова и забавни. Можете да ги разгледате в албума Миша обикаля България. 

Надя можете да разгледате на живо във Варна, където ще представи романа си "Миша" на 17.11. 

Ето и линк за събитието

Последно променена в Понеделник, 15 Ноември 2021 16:50

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам