logomamaninjashop

10 признака, че мъжът ви е нормален

Автор: Диана Удовиченко - злобна анархистка, фанатично влюбена в хеви метъла, Кинг и кучетата

1. Нормалният мъж изкарва добри пари. Толкова добри, че да стигнат за издръжката на жена му и децата, за децата на жена му от предишните бракове, за родителите на жена му, за роднините й и за предишните й мъже (това е желателно). Ако мъжът не изкарва толкова добри пари или не иска да издържа роднините на жена си, не е нормален.

2. Нормалният мъж иска да яде, само когато жена му иска да готви. Когато я мързи, той не иска да яде. Или отива в кухнята и сготвя нещо сам. За себе си и за жена си.

3. Нормалният мъж обича да прави секс, само когато иска жена му и когато не я боли глава. За него сексът винаги е празник, защото добре разбира колко е невероятно, че най-сетне му се е отворил парашутът. Обича тричасовите прелюдии, запалените свещи и листенцата от рози посипани навсякъде.

Мъжки манифест

myjki

4. Нормалният мъж е изключително емоционален и не се срамува от чувствата си. Може с часове да говори за отношенията, просълзен от умиление. А ако жена му го обиди, кротко плаче в ъгъла, подпрял с брадичка вълнистите си колене.

5. Нормалният мъж задължително е дебел, плешив и космат. Плешив в главата, космат на всички останали места. На гърба също. Поне малко. Задникът му е пухкав, това е нещо свято. Ако мъжът не е дебел, плешив и космат нещо с него не е наред.

6. Нормалният мъж обича животните. Котенца, кученца, дори черни хлебарки, ако жена му ги е завъдила. Той се чувства невероятно щастлив, когато ги извежда на разходка, събира акото им, мие лапите им и т.н. Всичко това прави след работа и преди секса с тричасовата прелюдия. Вместо вечеря.

7. Нормалният мъж обича да слуша метъл. Особено се кефи на MANOWAR. Като чуе гласа на Ерик Адамс, разтваря крака на ширината на раменете, вдига ръце и хваща с лявата ръка китката на дясната. В тази поза куфее, докато върви музиката. Ако не го прави, значи въобще не е мъж.

Не (,) мога повече!

nemoga

8. Нормалният мъж всяка сутрин излиза на терасата с кофа сапунена пяна и в продължение на половин час прави мехурчета, приветствайки живота и новия ден.

9. Нормалният мъж обожава шопинга. Той е готов часове наред да придружава жена си по магазините, да обсъжда с нея плюсовете и минусите на чорапогащите и прецизно да й избира пудра.

10. На въпроса: „Дебела ли съм?“, нормалният мъж отговаря винаги с „Не!“. Дори ако жена му е дебела. Дори ако е много дебела. За нормалния мъж жената винаги е прекрасна. Той не се заглежда в гръдната обиколка на чуждите жени. Изобщо изпада в ужас от подобни гледки и кротко плаче (виж т. 4).

Тези признаци на нормалния мъж ви се струват абсурдни? Може би изискванията към нормалния мъж са твърде високи? Може би това е сексизъм? А не са ли странни статиите от типа на „Каква трябва да е идеалната домакиня“ или „7 признака на идеалната жена“?

Защо и ние да не се пошегуваме с тях?


Препоръчваме ви още:

Как да стана интелигентен колкото жената

Мъж в хипермаркета

Мъж в криза на средната възраст

 

Последно променена в Събота, 11 Август 2018 21:51

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам