logomamaninjashop

Когато времето не стига

Някои жени не празнуват осми март, струва им се морално остарял, скучен, свързват го със задължителните карамфили за учителките и служебните банкети. Аз обаче харесвам този празник. От дете го обичам и винаги съм измисляла подарък на мама. Първите ми подаръчета бяха ръчно изработени „красотички“ – герданче от нанизани копчета, сплетена от разноцветни конци „хипи“ гривна… А веднъж, разкроих едно старо перде на жълти цветенца и й уших блуза „прегърни ме“ по модел от списание „Бурда“. Тъй като съм ужасно несръчно създание с две леви ръце, всички тези творения не ставаха за нищо, разбира се. Но майка ми винаги изглеждаше толкова щастлива и дори носеше подаръците ми (с изключение на блузата, която слава богу не й стана). Когато на свой ред за първи път чух „Честит празник, мамо“ и моето педя човече с блеснал поглед ми връчи кибритена кутийка, в която се мъдреше пръстенче от фолио, разбрах огромната радост, която може да изпита една жена и от най-смешния подарък, стига да е поднесен с обич. Разбрах още и че докато майка ми е с нас, винаги ще искам да я усмихна на този ден, както и на всичките й празници.

От много години живея далеч от мама и на осми март не съм с нея. Не съм с нея и на рождения й ден, освен когато се случи в събота или неделя, редовно пропускам имения й ден и много други празници. И в такива моменти съм адски благодарна, че някой добър човек е измислил онлайн пазаруването и мога да поръчам нещо хубаво за майка ми и да съм спокойна, че ще стигне навреме до нея.

А всички знаем кое е най-хубавото на подаръците, нали? Че радват този, който ги получава, но още повече този, който ги дарява. :)

Мария Пеева

Статията е споделена благодарение на идеята #eMAGforMOM, защото искрено вярваме, че това, което ни прави по-щастливи е времето, прекарано с децата ни. Пазарувайте онлайн на emag.bg и направете най-големият подарък на себе си - повече време за малките неща в живота. Защото само те могат да ни карат да плачем и да се смеем едновременно.

Последно променена в Сряда, 05 Април 2017 14:51
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

За децата и пясъчниците

За децата и пясъчниците

05 Юни, 2020 Здраве

Винени страсти през юли

Винени страсти през юли

04 Юни, 2020 Кулинарно

Ранно пиле, рано пее

Ранно пиле, рано пее

04 Юни, 2020 Забавно

Филмът "История на пластмасата" безплатно онлайн

Филмът "История на пластмасата…

03 Юни, 2020 Образование

Добрата клюка

Добрата клюка

03 Юни, 2020 Отношения

Моите рестарти

Моите рестарти

03 Юни, 2020 Кариера

Кога да отидем на терапия?

Кога да отидем на терапия?

01 Юни, 2020 Добра форма

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам