logomamaninjashop

Арт вечер на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“

Всяко дете се нуждае от обич - изкуството в подкрепа на деца и семейства

На 4 октомври от 19:00 часа, в емблематичната бивша сграда на Музикалното училище на ул. „Оборище“ №5 фондация „За Нашите Деца“, съвместно с фондация „Аполон & Меркурий“, ще проведе ексклузивното издание на най-голямото си благотворително събитие Арт вечер на добродетелите 2018. То е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на българските деца и семейства, възпитава, формира мирогледа ни и влияе на ценностната ни система.

Събитието е естествено продължение на осемте успешни издания на „Вечер на добродетелите“ в подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

***

Всяко дете се нуждае от обич, а обичта се сбъдва в семейство. В това вярва екипът на фондация „За Нашите Деца“, който вече 26 години работи децата в ранна възраст да получават цялата необходима грижа и да растат пълноценно, така че да имат силен старт и основа за развитие. Затова каузата на Арт вечер на добродетелите 2018 е СИГУРНА СЕМЕЙНА ГРИЖА ЗА ВСЯКО ДЕТЕ.

С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

Вижте повече за събитието тук

 


Препоръчваме ви още:

Една година история на фондация "За Нашите Деца" вече и на хартия

Малки музикални таланти в подкрепа на Фондация "За Нашите Деца"

165 деца останаха със своите семейства

Последно променена в Сряда, 03 Октомври 2018 14:39

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам